Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 7:45pm

Happy Belated Chinese New Year

Hai.. maaflah haritu aku tak sempat nak ucapkan Selamat Tahun Baru Cina. Cewah, macam la ada ribuan pembaca berbangsa Cina pun, hehe. Sebenarnya masa long weekend haritu, aku sibuk ke sana sini dan berehat di rumah sambil makan limau. Maka nak switch on laptop pun aku tak sudi.

gongxiSilamat Tahun Balu Ciner

Tengok tu Didada bagi ucapan siap pakai ‘songkok’ cina lagi. Dah macam hantu cina aku tengok. Hahahaha..

Masa tu kitorang pegi Kamdar, carik kain.. Lepas tu nampak ‘songkok’ cina ni, siap ada jalin rambut pelesu lagi, tu yang aku suruh dia pose depan cermin kat fitting room. Hahaha.

Siap buat peace.

Comments

comments

2 thoughts on “Happy Belated Chinese New Year”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post