Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 10pm

Wordless Wednesday #21

photo (h)

Comments

comments

2 thoughts on “Wordless Wednesday #21”

  1. ctNo Gravatar says:

    salam,,iz, awk spay ur cat kt klinik jawhari kn..bleh tk sy nk taw brape kos utk spay utk meow jantan ngn betina n kos lain2..dorng kne msuk wad ke cner eh?brape sehari kalo kne warded tu??sy nk survey harga utk klinik gov ngn swasta..harap dpt share info 😉

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Salam CT, kalau neuter (jantan), RM130. Tapi kalau masa tu dia tgh on heat, RM150. Kalau spay (betina), RM150 tapi kalau tengah on heat, RM180. Pakej dia, 3 hari 2 malam. Kalau betina, lepas keluar wad tu, still kena dressing for about one week (cuci luka) dan kena kurung diorang about 2-3 weeks and kena pakai e-collar tu juga, supaya dia tak melompat sangat & lukakan kesan jahitan tu. Normally dalam 2-3 jahitan je.

      Kalau jantan, lepas keluar wad dah tak payah dressing dah. Boleh berlari dah 🙂 Sebab dia minor operation je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Wild Wild WestWild Wild West

Kat rumah aku ni.. ada macam-macam haiwan liar.. di luar pagar, memang confirm lah macam-macam ada.. Sebab keliling rumah masih banyak lgi tumbuhan hijau yang besar-besar. (read: hutan belantara, hehe).

Occupy JambanOccupy Jamban

Entah macam mana aku rasa Aoi tu memang sesama diaorang, bahasakan diri “I”. Hahaha. Maklumlah konon diva kaann… Anyway, kalau korang tengok litterbox tu luar biasa sizenya sebab itu bukan