Hachiko’s Minor Surgery

Comments

comments

12 comments on Hachiko’s Minor Surgery

  1. dilsNo Gravatar
    July 8, 2013 at 11:20 am

    Die tak scratch2 lagi ke luka kering tu. Comel je zirafah ni. Kurang sikit markah comel bile botak kat leher. hehehe.

    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 8, 2013 at 3:37 pm

      Sekarang dah kurang. Sebab ada anti-biotic kot. Dan ubat sapu tu. Luka pun elok kering dan makin mengecik. Raya ni konfem leher botak. hahaha

  2. cikCTNo Gravatar
    July 8, 2013 at 11:45 am

    alololo..comeinya tgk hachiko punya leher yg botak tu..

    tp tak blh lwn comel time hachiko pengsan . hihi

    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 8, 2013 at 3:35 pm

      kelakar kan.. kesian je tengok dia pengsan. Dah la tidur keterlaluan. Doc cakap patutnya 15-20 minit dia dah bangun dah. Ini setengah jam baru dia sedar. Lepas tu sambung tidur lagi sampai ke malam!

  3. hayati ghazaliNo Gravatar
    July 8, 2013 at 11:46 am

    ala siannya hachiko shayang muchuk ni…nasib baik kakak awak cepat hantar klinik…moga cepat sembuh dan sihat sentiasa ye…sayang dier…:)

    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 8, 2013 at 3:34 pm

      Mekasih doakan Hachiko.. siap kena amik cuti half day lagi nak hantar Hachiko pegi klinik hahaha.. aduhai.. macam2 hal

  4. norNo Gravatar
    July 8, 2013 at 2:28 pm

    ololo..hachiko..semoga cpt sembuh, tak pe kakak ada..

    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 8, 2013 at 3:33 pm

      Mekasih awak.. akak ni bila kucing tak sihat atau cedera ni, mula la stress je. hahaha

  5. hasmatNo Gravatar
    July 8, 2013 at 3:06 pm

    alahai..sian nye chiko….semoga cepat sembuh ye chiko….. ahbeng pun jenis kuat menggaru….selalu gak usha2 kot2 luka..hr tu perasan ade luka kat leher…sy letak air zamzam… selalu sapu dgn air zamzam..alhamdulillah..skrg dh sembuh…. wallahuallam…

    eh chiko..carrier awak sama dgn ahbeng n seno la…tp mcm kena beli lagi satu je sebab bile buh dua2 ekor…mcm bawak berat 10kg..lenguh2 ..mengah2 ..huhuhuh

    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 8, 2013 at 3:31 pm

      Tu la.. kita ni puasss la belek ada kutu ke apa. Doc cakap maybe mula2 kena gigit semut ke apa ke.. lepas tu garu berlebihan. Carrier tu saya peluk masa angkat diorang. Tak larat nak pegang dgn tangan. hahaha

  6. ZaphNo Gravatar
    July 9, 2013 at 8:50 am

    Tak apa lah leher botak raya ni asalkan Hachiko sihat walafiat. Thanks Iz for the info. Si Hideki kat rumah tu pun tergaruk-garuk gak.. tapi tak ada luka.. tapi I suspek ada kutu sudah jangkit lah.. adeh.. Semuga cepat sembuh ya Hachiko nanti boleh tolong kakak hidang sahur..hehehe..

  7. AujinzNo Gravatar
    August 1, 2013 at 3:39 pm

    Semoga Hachiko cepat sembuh, nanti mintak duit raya kat kakak..