Bella And Babies

Comments

comments

18 comments on Bella And Babies

  1. Liyana RaziffNo Gravatar
    September 30, 2013 at 10:53 am

    Salam Iz,
    Tahniahhh…!!!! Da dapat anak angkat baru….hehehe, ramai la peneman kat Sookie Store lepas ni. Untuk Bella, jaga kesihatan. Jangan stress, tak elok untuk ibu lepas bersalin.

    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 30, 2013 at 2:33 pm

      wsalam.. mekasih Yanaaaaa… tu la si Bella ni haritu asik letak anak dalam litterbox, kita risau dia meroyan. Last last keluarkan litterbox dari cage dia. hihi

  2. dilsNo Gravatar
    September 30, 2013 at 11:36 am

    hahah.. tak puas hati tul taw keluarkan 4 anak je. Punye le teka 6 ke 5 ke paling kurang. Perut je gebu . Ni mesti selera ibu mengandung tak dibendung2.

    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 30, 2013 at 2:33 pm

      HAHAHAHA aku pun tak puas hati. Tu yang sampai pegi check kat vet tu. Perut dia gebu sampai sekarang hahaha.. sabo je lah

  3. Mimi Suhana YaacobNo Gravatar
    September 30, 2013 at 12:45 pm

    Tahniah Bella, dapat anak2 yang comel2 🙂

    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 30, 2013 at 2:32 pm

      Mekasih kak Mimi 🙂

  4. hayati ghazaliNo Gravatar
    September 30, 2013 at 1:47 pm

    Tahniah dapat adik2 baru :)…moga bertambah lagi rezeki Iz sekeluarga…adik2 baru ni Iz nak bela terus ke nak put for adoption?

    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 30, 2013 at 2:31 pm

      Terima kasih.. anak-anaknya insya Allah akan put for adoption lepas putus susu nanti 🙂

  5. cikaniesNo Gravatar
    September 30, 2013 at 2:27 pm

    tahniahhh kakak! kakak dah berjayaaa…kakak hebattt sangat!terharu baca dan melihat sendiri video tu..serius tak pernah berdepan langsung dengan situasi macam tu..memei beranak pun tak sempat tengok.. 🙁

    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 30, 2013 at 2:30 pm

      hehehehe.. ni pun jenuh la memujuk Bella nanti nak beranak tunggu kakak ye. HAahahaha..

  6. Azrin ZakiNo Gravatar
    September 30, 2013 at 2:58 pm

    Bella dh ada anak? SYUKUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dan baru pagi ni yang calico sakit tu mati.hukhukhuk.. kita akan doakan bella and babiesnya.

    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 27, 2013 at 3:06 pm

      tq so much Azrin

  7. ZaphNo Gravatar
    September 30, 2013 at 3:07 pm

    Tahniah Bella, semuga kembali pulih seperti sedia kala.. tahniah Iz..

    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 27, 2013 at 3:05 pm

      Thanks so much akak 🙂

  8. norNo Gravatar
    September 30, 2013 at 3:12 pm

    wah…tahniah bella..jd ibu yg baik tau..jgn susahkan kakak tau.

    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 27, 2013 at 3:05 pm

      Bella memang ibu yang baik. Over protective sangat

  9. kak norNo Gravatar
    October 1, 2013 at 2:08 pm

    Saat yg ditunggu2 dah tiba. Tahniah Bella sbb selamat melahirkan & tahniah Iz sbb berani tengok Bella beranak. Siap amek video lg..hehe..

    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 27, 2013 at 3:05 pm

      Hahahaha excited punya pasal kak. Tapi tension sebab kurang pencahayaan. Terpaksa pakai lampu camera. Nasib baik bella tak kisah