Gong Xi Fa Cai

Comments

comments

11 comments on Gong Xi Fa Cai

  1. mama kittyNo Gravatar
    February 7, 2014 at 12:47 pm

    kakakakakak sookie sentap… baju x muat…

    seb baik bulu tebal… boleh gak cover perut..

  2. dalinaNo Gravatar
    February 7, 2014 at 1:54 pm

    ni je????????????????????????
    ingatkan byk citer nya…
    tak aci cam ni… gmbr je byk
    citer tak byk.. huhuhu

    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 7, 2014 at 8:41 pm

      hahahahaha haritu demand gambo banyakkkkkkk

  3. yanaNo Gravatar
    February 7, 2014 at 2:42 pm

    hahahah..kesian kat sookie.tu la bambam sgt..tpi pelik la..nape si memey tkder bju??

    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 7, 2014 at 8:41 pm

      memey takde baju. dia cakap dia model gown gown je. Poyo skit hahahaha

  4. chesueNo Gravatar
    February 7, 2014 at 4:18 pm

    i know how u feel sookie… isk isk isk!! (T__T)

    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 7, 2014 at 8:40 pm

      aih kakak chesue share feeling yang sama dengan cukie?

  5. jujuNo Gravatar
    February 7, 2014 at 4:56 pm

    Kesian omey, sampai ke sudah geng tak sampai² ni mesti kakak yg lambat bersiap nih 😀

    Ok la tu iz buat ambik masa sehari, klu akak nak buat drama camni sebulan pun belum tentu jadi,..huhuhu~

    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 7, 2014 at 8:39 pm

      hehehe.. nak update cerita tapi otak macam beku lagi. Maklum la dah berkurun hahahaha..

  6. zalinaNo Gravatar
    February 7, 2014 at 5:12 pm

    mana muez.. nk dgr cerita pasal muez

    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 7, 2014 at 8:39 pm

      Muez ada, sihat walafiat. Dia tu tgh hyper sekarang. susah nak amik gambar dia hehe