Selepas Satu Tahun

Comments

comments

8 comments on Selepas Satu Tahun

  1. LiyanaNo Gravatar
    February 13, 2014 at 3:29 pm

    Assalamualaikum Iz…banyakkkkknya ahli keluarga baru….macam2 trauma yg diorang lalui kan? Syukur sbb mereka semua bertemu dengan Iz. Yana doakan Iz sentiasa murah rezeki. Semoga bisnes makin maju. Kirim salam semua yang kat kedai dan yang kat rumah. =)

  2. NURULNo Gravatar
    February 13, 2014 at 4:37 pm

    Kak Iz, klu ada gambar 1 family kucing kn best.mesti gempak… 🙂

  3. dilsNo Gravatar
    February 13, 2014 at 4:47 pm

    Wuwuw.. sedihnye baca. especially tengok gambo Ipod Nano. Tapi respek la kat Iz. Semoga continue murah rezeki Amin.

  4. norNo Gravatar
    February 13, 2014 at 5:01 pm

    izz,, saya baca entri ni,tak sedar air mata mengalir.

    semoga Allah membalas jasa izz dan sentiasa dimurahkan rezeki

  5. Sya AmranNo Gravatar
    February 13, 2014 at 6:33 pm

    Salam Iz. Bila baca cerita Iz on Kiko, wat sy teringat kt arwah kucing sy,Husin….dia pon suka sgt tido kt pangku bile sy drve…dia dh xde, kena geget ngan anjing…die pergi bulan 9…but still smp skrg…xleh nk letgo…kalau tgk gmbr dia konfem menangis…ni type pon dh bergenang.haha. im happy to see that Iz duk tlg kucing2 ni. Semoga Allah murahkan rezki Iz.

  6. groundblendedNo Gravatar
    February 14, 2014 at 2:28 am

    Salam Iz. Akhirnya Iz cerita jugak kisah yg saya amat nanti-nantikan. Penghuni-penghuni baru dunia Iz. Sesungguhnya Allah melimpahi rezeki untuk Iz dan keluarga. Memberi makan, tempat tinggal dan kasih sayang pada haiwan kesayangan nabi. Insyaallah Iz dan keluarga akansentiasa dilindungi. Setiap haiwan yg kita pelihara akan sentiasa berzikir kepada Allah untuk kita. Seronok tengok mereka skarang sihat-sihat belaka. Cukup makan, tempat tinggal selesadan paling penting cukup kasih sayang. Mesti seronok dapat peluk mereka satu-satu. Mak saya ade pesan haiwan tak kira la ape pon, die paham ape yg kite ckp. Cakapla dalam bahasa apa skali pun. Saya doakan Allah permudahkan segala urusan Iz dunia akhirat. Seronok tengok ‘anak-anak’ Iz ni. Ada masa, coretla lagi.. rindu sangat kat cerita-cerita mereka.

  7. dalinaNo Gravatar
    February 16, 2014 at 1:46 am

    Weeee.. sy dah jumpa yg awk citer tu.. mmg berbeza sgt dulu kan… skrg ni semua dah obesiti hahaha…..

  8. zaihanNo Gravatar
    February 18, 2014 at 1:49 pm

    Salam Kak Iz. Terharu saya baca coretan akak kali ini. Semoga Allah SWT membalas kemurahan hati dan budi akak melalui rezekinya yang melimpah ruah. Amin.