Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 7:45pm

Di Suatu Petang..

1

2

3

4

5

6

7

8

9

010

011

012

Comments

comments

12 thoughts on “Di Suatu Petang..”

  1. Iz….pandai je eh buat citer….hahahahah……yo yo je suma kene buli dek Aoi……Sookie tu geramnya kan….dh la debab, rambu ramba lak tu….klu mandi berapa jam la nak kering….tu sama mcm Mama a.k.a Che Lat akak……akak mandi 2nd last sbb dia lama…….last sekali Brown, paling debab tp paling manja….

    1. Ya Allah letihhhhhh nak mengeringkan si Sookie kak oi. Dah la dia pemalas nak keringkan bulu dia kalau baru pas mandi. Memang kena hairdry. Nak harapkan dia, memang tak keringlah gamaknya. Kalau si Aoi, sampai lenguh lenguh la leher dia dok menjilat badan dia sampai kering. Memang kuat mekap! hehe

  2. hahaha…kena je gambar dengan jalan cerita….Sookie si debab kaki ngelat….mukapun dah tau mmg kaki ngelat..memang kelakar lah…tp bab si Aoi yg best, tetaplah diva in the house :)…best..best…bila baca blog2 pencinta kucing ni rasa nak buat je satu blog pasal kucing saya pulak..tapi..hmmm…ntah le..rasanya saya lagi suka membaca dari bercerita..hehehe

  3. Aku paling tak menahan tgk Sookie la ni… esp gamba die tgh jln. Gerammmmm. Gomooolll

    Hehe. Rajin gile ko buat entri cerita bergambar ni, tapi mesti byk gamba dlm kamera nk ditunjukkan.

    1. Perut yang cecah tanah tu yang ngeri aku tengok. Sebabnya dia menyapu sampah sekali. Asal masuk rumah je, mesti byk daun melekat kat perut dia. Sabar jelah aku. Hahaha. Huii kalau tak buat entry bergambar, tah zaman bila la nak habis gambar-gambar ni. Ni pun beribu lagi

  4. Perasan queen betul datin tu. Ke dah ada anak raja pinang dia? Bestlah kawasan rumah luas macam ni. Akak ni kucing2 semua asik duduk atas katil je ternak lemak. Sama macam tuan dia. Kihkihkih.
    Iz, kucing2 ni iz bela sebelum kahwin lagi ke?

    1. Entah la tu kak. Bukan main garang lagi, entah ada ke anak raja yang berkenan? Tapi tang mekap tu memang rajinlah. Kiranya bontot dialah yang paling cantik berseri sekali, hahaha. Kawasan luas tu yang diorang asik demand nak keluar je kak. Kalau tidak, diorang bantai wrestling kat dalam rumah, saja nak buat kita sakit jiwa. Hahaha. Lilo, Ichii, Aoi memang dah bela sebelum kawin lagi. Tapi diorang duduk rumah husband saya. Sookie je yang duduk dengan saya sebelum kahwin. Hime & Hachiko, dedua bela lepas kahwin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Mak JemahMak Jemah

Hari ni kita cerita pasal Mak Jemah ok. Mak Jemah yang penuh dengan kontroversi tu. Hahaha. Siapa yang follow aku kat twitter, memang tahu la aku dok pung pang cerita

Edisi PuyuhEdisi Puyuh

[disclaim]Artikel ini dibawakan oleh Sookie’s Store, Kuantan[/disclaim] Hai.. gigih kakak edit gambar ni sebelum watak watak dalam gambar ni menjadi dewasa hahahaha.. kang edit gambonya masa kecik, by the time