Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 10pm

Di Suatu Petang..

1

2

3

4

5

6

7

8

9

010

011

012

Comments

comments

12 thoughts on “Di Suatu Petang..”

  1. k roziNo Gravatar says:

    Iz….pandai je eh buat citer….hahahahah……yo yo je suma kene buli dek Aoi……Sookie tu geramnya kan….dh la debab, rambu ramba lak tu….klu mandi berapa jam la nak kering….tu sama mcm Mama a.k.a Che Lat akak……akak mandi 2nd last sbb dia lama…….last sekali Brown, paling debab tp paling manja….

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Ya Allah letihhhhhh nak mengeringkan si Sookie kak oi. Dah la dia pemalas nak keringkan bulu dia kalau baru pas mandi. Memang kena hairdry. Nak harapkan dia, memang tak keringlah gamaknya. Kalau si Aoi, sampai lenguh lenguh la leher dia dok menjilat badan dia sampai kering. Memang kuat mekap! hehe

  2. hahaha…kena je gambar dengan jalan cerita….Sookie si debab kaki ngelat….mukapun dah tau mmg kaki ngelat..memang kelakar lah…tp bab si Aoi yg best, tetaplah diva in the house :)…best..best…bila baca blog2 pencinta kucing ni rasa nak buat je satu blog pasal kucing saya pulak..tapi..hmmm…ntah le..rasanya saya lagi suka membaca dari bercerita..hehehe

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Hahaha.. belum apa-apa, si Sookie dah lari dulu dah. Aoi memang gitulah dia. Di alam nyata pun dia memang demanding.

  3. AujinzNo Gravatar says:

    kemain comel si Memey.. ai ai ai XD.. tergude sekejap… kih kih kih

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Hehehe Memey memang ramai orang suka dia. Sebab dia manja & putih 🙂

  4. dilsNo Gravatar says:

    Aku paling tak menahan tgk Sookie la ni… esp gamba die tgh jln. Gerammmmm. Gomooolll

    Hehe. Rajin gile ko buat entri cerita bergambar ni, tapi mesti byk gamba dlm kamera nk ditunjukkan.

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Perut yang cecah tanah tu yang ngeri aku tengok. Sebabnya dia menyapu sampah sekali. Asal masuk rumah je, mesti byk daun melekat kat perut dia. Sabar jelah aku. Hahaha. Huii kalau tak buat entry bergambar, tah zaman bila la nak habis gambar-gambar ni. Ni pun beribu lagi

  5. sushiNo Gravatar says:

    hamboiii AOI..minta bersihkan ekor sendiri tu..saje tauu si queen ni..hehehe

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Kan, dia pikir dia queen elizabeth agaknya, hahaha. Ekor pun nak suruh orang cucikan.

  6. Kak AidahNo Gravatar says:

    Perasan queen betul datin tu. Ke dah ada anak raja pinang dia? Bestlah kawasan rumah luas macam ni. Akak ni kucing2 semua asik duduk atas katil je ternak lemak. Sama macam tuan dia. Kihkihkih.
    Iz, kucing2 ni iz bela sebelum kahwin lagi ke?

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Entah la tu kak. Bukan main garang lagi, entah ada ke anak raja yang berkenan? Tapi tang mekap tu memang rajinlah. Kiranya bontot dialah yang paling cantik berseri sekali, hahaha. Kawasan luas tu yang diorang asik demand nak keluar je kak. Kalau tidak, diorang bantai wrestling kat dalam rumah, saja nak buat kita sakit jiwa. Hahaha. Lilo, Ichii, Aoi memang dah bela sebelum kawin lagi. Tapi diorang duduk rumah husband saya. Sookie je yang duduk dengan saya sebelum kahwin. Hime & Hachiko, dedua bela lepas kahwin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post