Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 7:45pm

Gong Xi Fa Cai

Setelah sekian lama blog ni terabai kan.. Syukurlah kita masih belum lupa username dan password blog. Kakakakaka..Gigih sangat mencari masa untuk update blog. Akhirnya masa itu muncul jua. Berjaya jugak kita siapkan sebuah drama ringkas sempena Tahun Baru Cina. Walaupun dah ketinggalan zaman kan. Orang dah nak masuk Chap Goh Meh dah pun :p

01

02

03

04

05

06

07

08

09

010

011

011-1

012

013

014

015

016

017

018

019

020

021

022

023

024

025

026

Sebenarnya pakai cantik-cantik, nak pergi beraya kat mana pun tak tahu, LoL. Omey sampai ke sudah tunggu geng dia bersiap. Kahkahkah..

Sekian sahaja drama ringkas kali ini. Semoga kita berjumpa lagi di masa akan datang. Woi, aku nak siapkan drama ringkas ni pun makan 1 hari tau. Hahahaha..

Selamat Tahun Baru Cina dan Gong Xi Fa Cai 🙂

 

Comments

comments

11 thoughts on “Gong Xi Fa Cai”

  1. Kesian omey, sampai ke sudah geng tak sampai² ni mesti kakak yg lambat bersiap nih 😀

    Ok la tu iz buat ambik masa sehari, klu akak nak buat drama camni sebulan pun belum tentu jadi,..huhuhu~

Comments are closed.

Related Post

Abang JerryAbang Jerry

Cakkkkkkk!!!~ Hai.. nama abang, Jerry. Haaaa.. terkejut tak? Hmmphh.. Abang dah agak dah mesti ramai yang tak kenal abang, especially mereka yang tak follow Izzy Pets di Facebook. Baiklah, sebelum