Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 10pm

Gong Xi Fa Cai

Setelah sekian lama blog ni terabai kan.. Syukurlah kita masih belum lupa username dan password blog. Kakakakaka..Gigih sangat mencari masa untuk update blog. Akhirnya masa itu muncul jua. Berjaya jugak kita siapkan sebuah drama ringkas sempena Tahun Baru Cina. Walaupun dah ketinggalan zaman kan. Orang dah nak masuk Chap Goh Meh dah pun :p

01

02

03

04

05

06

07

08

09

010

011

011-1

012

013

014

015

016

017

018

019

020

021

022

023

024

025

026

Sebenarnya pakai cantik-cantik, nak pergi beraya kat mana pun tak tahu, LoL. Omey sampai ke sudah tunggu geng dia bersiap. Kahkahkah..

Sekian sahaja drama ringkas kali ini. Semoga kita berjumpa lagi di masa akan datang. Woi, aku nak siapkan drama ringkas ni pun makan 1 hari tau. Hahahaha..

Selamat Tahun Baru Cina dan Gong Xi Fa Cai 🙂

 

Comments

comments

11 thoughts on “Gong Xi Fa Cai”

  1. mama kittyNo Gravatar says:

    kakakakakak sookie sentap… baju x muat…

    seb baik bulu tebal… boleh gak cover perut..

  2. dalinaNo Gravatar says:

    ni je????????????????????????
    ingatkan byk citer nya…
    tak aci cam ni… gmbr je byk
    citer tak byk.. huhuhu

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      hahahahaha haritu demand gambo banyakkkkkkk

  3. yanaNo Gravatar says:

    hahahah..kesian kat sookie.tu la bambam sgt..tpi pelik la..nape si memey tkder bju??

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      memey takde baju. dia cakap dia model gown gown je. Poyo skit hahahaha

  4. chesueNo Gravatar says:

    i know how u feel sookie… isk isk isk!! (T__T)

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      aih kakak chesue share feeling yang sama dengan cukie?

  5. jujuNo Gravatar says:

    Kesian omey, sampai ke sudah geng tak sampai² ni mesti kakak yg lambat bersiap nih 😀

    Ok la tu iz buat ambik masa sehari, klu akak nak buat drama camni sebulan pun belum tentu jadi,..huhuhu~

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      hehehe.. nak update cerita tapi otak macam beku lagi. Maklum la dah berkurun hahahaha..

  6. zalinaNo Gravatar says:

    mana muez.. nk dgr cerita pasal muez

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Muez ada, sihat walafiat. Dia tu tgh hyper sekarang. susah nak amik gambar dia hehe

Comments are closed.

Related Post

HadiahHadiah

Biasanya kalau kitorang jalan-jalan, mesti belikan bebudak kucing tu hadiah.. tak kisah la belikan collar ke, mainan ke, tapi mesti ada something untuk diorang. Tapi kalau beli collar, mesti beli

KikoKiko

Semalam, secara officialnya Kiko menjadi ahli keluarga kami. Cewahhh.. Dah lebih sebulan Kiko tinggal di kawasan rumah kitorang. Tapi semenjak musim hujan, sebelum Maghrib aku masukkan dia dalam cage yang