Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 10pm

Bersama Ratu Yoga

Hola.. nama kita Jemahrolina. Nama kita once upon a time, Mak Jemah. Tapi tu dulu lah.. Sekarang I am no longer a mommy (wow, speaking!). Sebab kakak sangat baik hati spay kan kita. Jadi sekarang kita lebih suka menghabiskan masa dengan bersolek dan beryoga. Ala yoga la, takkan tak tahu? Dulu kita asyik bunting je sampaikan nak bersihkan diri pun tak sampai, maklum la perut buncit. Sekarang tidak lagi!

Nak beryoga bersama Lady Jemah? Ayuh kita mulakan!

20130105_182437 [640x480]

memula kena kumpulkan jemaah dulu..

20130107_182053 [640x480]

20130107_182133 [640x480]

 Ada juga jemaah yang melarikan diri. Tak guna!!

20130121_183329 [640x480]

 Takpe, asal ada dua tiga pun jadilah..

20130121_182926 [640x480]

20130121_183350 [640x480]

20130121_183311 [640x480]

20130122_182313 [640x480]

20130122_182229 [640x480]

20130121_184226 [640x480]

20130121_184007 [640x480]

20130122_182210 [640x480]

20130121_182837 [640x480]

20130121_182858 [640x480]

20130122_182239 [640x480]

20130121_183930 [640x480]

20130122_182332 [640x480]

20130122_182342 [640x480]

20130122_182354 [640x480]

20130122_182250 [640x480]

20130122_182437 [640x480]

20130121_183430 [640x480]

20130121_184119 [640x480]

20130122_182446 [640x480]

20130122_182628 [640x480]

20130122_182619 [640x480]

20130121_184643 [640x480]

Dapat semua? Kita harap mana-mana kucing gendut yang baca blog ni, cubalah amalkan kaedah yoga yang kita tunjukkan ni. Moga-moga dapatlah bentuk badan yang ideal hendaknya.. Kalau ada masalah dengan step yoga ni, bolehlah hubungi Lady Jemah di Facebook kami untuk keterangan lanjut ya.. Kalau nak mendaftar dalam LJYC pun boleh. Apa tu LJYC?

LADY JEMAH YOGA CLUB.

Jangan memain.. Meow meow meowwww~

Comments

comments

15 thoughts on “Bersama Ratu Yoga”

  1. ezaNo Gravatar says:

    Hehehe.kelakar tgk si debab absconded..nampaknya aoi dh berbaik2 dgn lady jemah

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Ha’ah dah okey sikit. Tapi takleh dekat sangat la.. Oklah tu, ada improvement hahaha

  2. Amboiii Lady Jemah skang, Jadi teacher yoga. Sookie harusla sayang lemak. Penat die kumpul lemak tu. Hahahah

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      kucing gemok kakak Yana tu kita rasa boleh la daftarkan masuk kelas yoga kita nih.. Eh ke dia boboi? kalau boboi takleh join.. muslimah je, hehehe

      1. die boboi, lari laju, tp lepas tu mencungap-cungap smpai terjelir lidah. hahaha,

        1. Iz YahyaNo Gravatar says:

          Hmm.. kalau boboi mok, rasanya Lady Jemah bagi pengecualian tu. Boleh la daftar nanti ye hehehe

  3. Kak AidahNo Gravatar says:

    Nak tanya soklan sikit. Yang pompuan je ke boleh daftar. Yang lelaki menopos boleh tak? Atuk Milo lah tuuuu. Hehehe.
    Akak rasa eloklah yang pompuan je Iz. Sebab step yoga tu agak 18SX nampaknya. Ramai betul yang sekodeng atas tembok tu, kan. Hahaha.

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Rasanya yang lelaki tak boleh la kak.. Mak Jemah kata untuk muslimah he.. muslimin tengok dari atas tembok je, hihihihhih..

  4. kak norNo Gravatar says:

    Hehehe…ada2 je iz ni….oopsss….lady jemah ni.

  5. kak norNo Gravatar says:

    Hehehe…ada2 je iz ni….ooopss….lady jemah ni.Lady jemah looking good…:D

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      amboi kalau dah hari hari bersolek dan yoga, mestilah looking good, hehehehe

  6. cik sushiNo Gravatar says:

    muehehehe..dahsatttt beryoga kite yep…dah paksa memei and the gang ikut..tapi gitu lah mereka adanya..hahahaa

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Memey ni nak kena dgn Mak Jemah agaknya. Jangan malas malasss.. hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Occupy JambanOccupy Jamban

Entah macam mana aku rasa Aoi tu memang sesama diaorang, bahasakan diri “I”. Hahaha. Maklumlah konon diva kaann… Anyway, kalau korang tengok litterbox tu luar biasa sizenya sebab itu bukan

HadiahHadiah

Biasanya kalau kitorang jalan-jalan, mesti belikan bebudak kucing tu hadiah.. tak kisah la belikan collar ke, mainan ke, tapi mesti ada something untuk diorang. Tapi kalau beli collar, mesti beli