Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 7:45pm

Aoi Dan Harta Karun

20121123_112607 [640x480]

20121123_112631 [640x480]

20121123_112653 [640x480]

20121123_183248 [640x480]

20121123_183526 [640x480]

20121123_183559 [640x480]

20121123_183319 [640x480]

20121123_183652 [640x480]

20121123_183732 [640x480]

20121123_183832 [640x480]

20121123_183738 [640x480]

20121123_183704 [640x480]

20121123_183918 [640x480]

20121123_183714 [640x480]

20121123_184033 [640x480]

20121123_184041 [640x480]

20121123_184120 [640x480]

Comments

comments

20 thoughts on “Aoi Dan Harta Karun”

  1. hahhaha sian Aoi kn tipu ngan Kiko.. comel la kiko ni… tgk collar dorang tu kn, aku punya yang cici tu kadang2 sebuln skali bl br berbulu2 huu cam ner nk bl yg thn skit n tk berbulu ekk

    1. ko try carik yg mcm Aoi pakai tu. yg tu so far tak berbulu. sbb kain dia jenis keras sikit. Aku beli satu tu RM8. Kalau yg jenis kain biasa memang cepat berbulu sbb kucing suka garu leher hehehe

    1. Tu lah, Aoi ni bukan mudah nak mesra. Kalau Hachiko tu jangan la mimpi nak dekat dengan Aoi ni. Sebab tu Sookie malas nak layan Aoi. Sbb Aoi tak reti nak mesra dengan yg lain. Angkuh memanjang. hahaha

    1. Lilo tak berkenan sangat dengan Kiko. Lilo dengan Hachiko pun tak ngam sangat since Hachiko menginjak alam dewasa ni. Ramai yg cakap Lilo dominant. Dia feeling abang long kawasan. So tak suka kucing jantan lain. Sibaik Aoi approve. Yang lain tu slowly kowteam. Hahaha

  2. hahah.. cerdik nya Kiko.. tambah vogue belang dia.. kesian Aoi kena tipu.. ala sekali sekala kena tipu dgn boipreng tak apa ler..
    Iz, knp i tak boleh nak letak your blog as my favourite.. haa kan dah terlambat i baca.. huhuhu

  3. Amboi amboi amboi….detim nampak. Sporting jugak adik badik lain tu kan. Tak kacau pun budak berdua tu detim. Datin Aoi dah jumpa boipren ensem, puteri peah kat umah akak ni masih lagik tertunggu2 anak raja. Hihihi.

    1. Sofia jangan tak tahu, kakak Aoi tu berkurun menunggu abang handsome datang mengorat. Hari-hari main buai kat laman rumah dengan harapan adalah mana-mana putera sesat. Nampaknya penantian dia tak sia-sia. Hahahaha. Nasihat kakak Aoi pada Sofia, suruhlah mama sangkut buaian kat balkoni. Mana tahu putera kayangan datang singgah nanti. Hahahaha

    1. kan. Mengada-ngada betul. Feeling diva tapi kalau dapat main kotor tu, dialah nombor satu. Nasib baik dia ni rajin grooming. Kalau takat kotor sikit-sikit tu, dia pandai bersihkan sendiri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Wild Wild WestWild Wild West

Kat rumah aku ni.. ada macam-macam haiwan liar.. di luar pagar, memang confirm lah macam-macam ada.. Sebab keliling rumah masih banyak lgi tumbuhan hijau yang besar-besar. (read: hutan belantara, hehe).

Abang JerryAbang Jerry

Cakkkkkkk!!!~ Hai.. nama abang, Jerry. Haaaa.. terkejut tak? Hmmphh.. Abang dah agak dah mesti ramai yang tak kenal abang, especially mereka yang tak follow Izzy Pets di Facebook. Baiklah, sebelum