Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 10pm

Aoi Dan Harta Karun

20121123_112607 [640x480]

20121123_112631 [640x480]

20121123_112653 [640x480]

20121123_183248 [640x480]

20121123_183526 [640x480]

20121123_183559 [640x480]

20121123_183319 [640x480]

20121123_183652 [640x480]

20121123_183732 [640x480]

20121123_183832 [640x480]

20121123_183738 [640x480]

20121123_183704 [640x480]

20121123_183918 [640x480]

20121123_183714 [640x480]

20121123_184033 [640x480]

20121123_184041 [640x480]

20121123_184120 [640x480]

Comments

comments

20 thoughts on “Aoi Dan Harta Karun”

  1. eiydaNo Gravatar says:

    hahhaha sian Aoi kn tipu ngan Kiko.. comel la kiko ni… tgk collar dorang tu kn, aku punya yang cici tu kadang2 sebuln skali bl br berbulu2 huu cam ner nk bl yg thn skit n tk berbulu ekk

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      ko try carik yg mcm Aoi pakai tu. yg tu so far tak berbulu. sbb kain dia jenis keras sikit. Aku beli satu tu RM8. Kalau yg jenis kain biasa memang cepat berbulu sbb kucing suka garu leher hehehe

  2. NoorulNo Gravatar says:

    hahahhaha…kesian diva aoi kne tipu…lawak giLer…

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      hahah tulah kan. Rupanya Aoi pun sibuk nak tahu kat mana ada harta karun, wakakaka

  3. Ibu ArissaNo Gravatar says:

    adoii la haii… lawak sungguh dialog citer ni..kesian diva, saje je Kiko nak mesra2 tu…

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Hahaha Kiko je berani permainkan Aoi ni.. Yang lain tak berani. hahahaha

  4. AujinzNo Gravatar says:

    kemain mesra Kiko ngan Aoi.. dengan adik beradik lain si Aoi nie cenge jer… XD

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Tu lah, Aoi ni bukan mudah nak mesra. Kalau Hachiko tu jangan la mimpi nak dekat dengan Aoi ni. Sebab tu Sookie malas nak layan Aoi. Sbb Aoi tak reti nak mesra dengan yg lain. Angkuh memanjang. hahaha

  5. dilsNo Gravatar says:

    Aoi ni memilihhh buluuu.

    Kiko is Aoi approved. Kekucing lain tak de dekat pulak ek?

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Lilo tak berkenan sangat dengan Kiko. Lilo dengan Hachiko pun tak ngam sangat since Hachiko menginjak alam dewasa ni. Ramai yg cakap Lilo dominant. Dia feeling abang long kawasan. So tak suka kucing jantan lain. Sibaik Aoi approve. Yang lain tu slowly kowteam. Hahaha

  6. Adi SolikinNo Gravatar says:

    Kata boipreng mestila gurau lebih sikit..
    ke dah kena friendzoned?

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Hahahaha Aoi la cepat sentap. Takleh gurau kasar sikit.. hahaha

  7. ZaphNo Gravatar says:

    hahah.. cerdik nya Kiko.. tambah vogue belang dia.. kesian Aoi kena tipu.. ala sekali sekala kena tipu dgn boipreng tak apa ler..
    Iz, knp i tak boleh nak letak your blog as my favourite.. haa kan dah terlambat i baca.. huhuhu

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Tulah ramai juga yang tanya nape feed i bengong. Walaupun i taktau apa masalah problemnya, tapi nanti i cuba la siasat hehe

  8. Kak AidahNo Gravatar says:

    Amboi amboi amboi….detim nampak. Sporting jugak adik badik lain tu kan. Tak kacau pun budak berdua tu detim. Datin Aoi dah jumpa boipren ensem, puteri peah kat umah akak ni masih lagik tertunggu2 anak raja. Hihihi.

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Sofia jangan tak tahu, kakak Aoi tu berkurun menunggu abang handsome datang mengorat. Hari-hari main buai kat laman rumah dengan harapan adalah mana-mana putera sesat. Nampaknya penantian dia tak sia-sia. Hahahaha. Nasihat kakak Aoi pada Sofia, suruhlah mama sangkut buaian kat balkoni. Mana tahu putera kayangan datang singgah nanti. Hahahaha

  9. adahNo Gravatar says:

    ooo… ekor kontot rupenye si kiko ni… gomok laa……^_^

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Ekor rabbit tau, mahal tu. Hahaha

  10. cik sushiNo Gravatar says:

    Hihi diva Aoi kena tipu dengan adik baru…kui2

    geram tengok gaye si Aoi ni..si memei pon suka gaye macam tu…manjang nak gaya Diva..

    heheh

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      kan. Mengada-ngada betul. Feeling diva tapi kalau dapat main kotor tu, dialah nombor satu. Nasib baik dia ni rajin grooming. Kalau takat kotor sikit-sikit tu, dia pandai bersihkan sendiri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

DIY Pet BedDIY Pet Bed

Hai. Seperti yang korang sedia maklum, dari kecik Hachiko memang tidur dengan aku. Peneman setia waktu malam terutama bila suami outstation. Kalau takde Hachiko, memanglah aku ni pengecut nak tidur