Yang Dinanti Sudah Tiba

Comments

comments

26 comments on Yang Dinanti Sudah Tiba

  1. Ibu ArissaNo Gravatar
    December 19, 2012 at 2:48 pm

    Cantik, nnt nk try la buat guna mesin kat kilang ni..hahaha..kalo la jd, nk suh hubby program dulu…

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 19, 2012 at 4:13 pm

      cuba la Yana!!! cuba malam ni jugak hahahaha

      Reply
  2. nzNo Gravatar
    December 19, 2012 at 3:23 pm

    Hahahah statement selamat menghabiskan duit tu sgt benar kerana sekarang i pun dah nak meroyan beli tag gak….bebudak tu dah ade tag tp besar n mcm berat sket…so mmg la dok cari2 yg ringan…tp pet tag ni ya rabbi rege boleh tahan gak…kalau ade sekor due boleh la…yg ade 6 tu hahahaha alamatnye mmg kene maauk tabung sket2 hehehehehe… Izz ade letak no phone gak ke kat belakang tag tu? Ishhh tak sabor nak menyopping gak :p

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 19, 2012 at 4:13 pm

      Ha’ah ada nombor telefon kat belakang tu. Tp nombor je la, takde tulis apa2 sbb space kecik hehe. Takpe, tengok 012 ke 019 ke 017 depan tu, org dah tahu itu nombor telefon kan 🙂

      Reply
  3. lindaNo Gravatar
    December 19, 2012 at 3:36 pm

    Almost rm150 = fitammm. Ibu Arissa, cer la buat pastu bisnes murah2 skek. hihih

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 19, 2012 at 4:12 pm

      hahahaha.. meh kita sama-sama berharap Yana berjaya buat metal pet tag, boleh la bukak bisnes, hehehe

      Reply
  4. chicsNo Gravatar
    December 19, 2012 at 4:34 pm

    cantikkkkk!!! mesti diorang happy 😀

    Reply
  5. AujinzNo Gravatar
    December 19, 2012 at 4:55 pm

    mahal yoooo…. kalau aku buat bisnes tqg macam nie, boleh kayo pakcik.. kah kah kah ..

    Reply
    • cik sushiNo Gravatar
      December 21, 2012 at 11:33 am

      waaaaaaaaaa…..bagusnye dorang suke pakai tag….budak2 bulus kt umah ni harammm…lagi2 si memei..nanti macam onggile tercekik tulang kt tekak..risau,last2 bukak je..
      tag yg jenis magnet tu ok x,u?

      Reply
      • Iz YahyaNo Gravatar
        December 27, 2012 at 3:44 pm

        Tag jenis magnet tak pernah beli. tak pernah jumpa di pasaran pun, hehehehe

        Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 27, 2012 at 3:47 pm

      memang kayo. Nak nak kalau tag handmade macam ni. Memang orang macam aku ni suka hehehehe

      Reply
  6. kak aidahNo Gravatar
    December 19, 2012 at 6:16 pm

    Bestnya tags niiii. Akak pun dah lama cari tapi kat local pet store je. Tapi tang rege tu buat lambat sikit mimpi jadi kenyataan. Hehehe. Alah…kucing akak duk lam rumah je iz. Dahlah tu…atas katil akak lagi sepanjang hari. Tak kemana pun. Kalau hilang pun sebab arif kidnap bawak masuk bilik dia.
    Iz, cubit sikit punggung datin tu. Geram pulak akak tengok. Kemain lagi posing atas katil bagai. Hantar majalah tabloidlah gambar ni, kompom banyak anak ikan nanti. Kihkihkih.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 27, 2012 at 3:47 pm

      Yelah kucing akak dalam rumah, atas katil pulak, memang sah tak hilang hahahaha.. Saya ni kadang2 kena pasang telinga bila nak carik kekenit ni. Dengar bunyik loceng diorang. Hahahahaha. Datin tu bontot dia makin gebuuuu.. Kak, sorrylah saya tak dapat komen blog akak sebab laptop saya ni ada masalah bila nak login kat Google. Benci betul 🙁

      Reply
  7. ZARDNo Gravatar
    December 19, 2012 at 8:07 pm

    Wahhh.. Terkesima i.. tapi my cats ada sket prak tak suka pakai collar.. Sgt cantik lah Iz..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 27, 2012 at 3:46 pm

      Nasib baik kucing kitorang so far memang tak kisah pakai collar. Kiko pun tak kisah pakai collar, hehehe

      Reply
  8. Amalina IbrahimNo Gravatar
    December 20, 2012 at 6:25 pm

    Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! if tau ni , boley tumpang beli skaliiii !!

    dah penah buatkan da utk anak bulus , berat lah material nya .. bebudak tu x suke pakai ..

    nk xnk , terpaksa lah simpan jekkk tag dorg tu .. hukhuk !!!!

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 27, 2012 at 3:45 pm

      Memang, tengok yang lain memang nampak berat. Alaa kita mana tau awak nak tumpangggg hahahaha.. Tapi kalau beli banyak, berbaloi sebab postage sekali bayar je.. boleh la beli nanti hehe

      Reply
    • adimalaNo Gravatar
      March 7, 2013 at 4:15 pm

      takde sesape ker nak beli pet id tu lagi….leh tumpang beli skali kan..

      Reply
      • Iz YahyaNo Gravatar
        March 26, 2013 at 2:13 pm

        hahaha sama je kalo ko beli sendiri. postage dia belas2 ringgit je.. takdelah mahal sangat

        Reply
        • adimalaNo Gravatar
          April 9, 2013 at 12:54 pm

          nak beli kene guna kad kredit kan…alkisahnya saya takde kad kredit..huhu..klu blh guna kad debit ok la.. 🙂

          Reply
          • Iz YahyaNo Gravatar
            April 9, 2013 at 1:59 pm

            Hurm hurmm.. nanti kita pikirkan ye kalau nak amik pre order, hehehe

  9. RefusesNo Gravatar
    December 28, 2012 at 9:16 am

    Bestnye lahai ada kucing macam adik-beradik.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 1, 2013 at 4:58 pm

      Ha’ah kitorang anggap diorang macam adik beradik. Kena protect each other, sayang menyayang.. hahaha

      Reply
  10. AqilAsriNo Gravatar
    March 1, 2013 at 11:31 pm

    ringan tak pet id tu? sbb baru ni baru beli yng dekat catsgarden yang stainless steel . tapi berat. rasa menyesal beli, hahahaa

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      March 7, 2013 at 12:13 pm

      Ringan sangat!

      Reply
  11. ayuNo Gravatar
    February 27, 2015 at 8:56 pm

    sis bpe harga shipping

    Reply

Leave a reply