Masih Ingat Pada Mereka?

Comments

comments

10 comments on Masih Ingat Pada Mereka?

  1. ZaphNo Gravatar
    January 3, 2013 at 2:09 pm

    cantik and handsome nya mereka.. pandai MJ cari husband.. haha.. tak sabar nak tenguk my new batch of kittens umur sebulan.. ni tengah giat baca doa agar my hubster lembut hati nak bela semua nya.hahaha.. yes i memang temahak!

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 4, 2013 at 11:22 pm

      wah your cats beranak? congratulations. Kalau husband tak bagi bela, macam mana?

      Reply
      • ZARDNo Gravatar
        January 5, 2013 at 10:48 am

        Dah, two mom , Chomel (5) & Mu’ezza (4) satu bapak Hachiko.

        Kalau tak bagi bela, k. Zaph meraung dulu, then tanya sesapa yang nak tapi dalam hati doa orang tu tak jadi ambil..boleh ke buat camtu? Haha tak tau lah..kena pasrah lah.. Uwaaaa!!!

        Reply
        • Iz YahyaNo Gravatar
          January 5, 2013 at 8:04 pm

          Hehehe, buat cam saya kak.. masa baby tu lahir terus tanya siapa nak. Kalau tunggu besar baru nak bagi adoption, mmg tak sampai hati. Bila org dah chop, at least saya kena la pegang pada janji kan. Hehehe..

          Reply
  2. Kak AidahNo Gravatar
    January 3, 2013 at 3:39 pm

    Bahagia jugak diorang kan walaupun duduk jauh dari Iz. Alhamdulillah tuan baru semuanya sayang kucing. Eloklah tu bila semua keep in touch dgn Iz. Kang nanti nak kawen kena jemput jugak Mak Jemah tu. Bapak2nya dahlah tak tahu kemana kan. Sebut pasal bapak, tak de berita ke tentang abang Jem, Iz?

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 3, 2013 at 3:53 pm

      tu la pasal. Kang kot nak berumahtangga kang kena jugak jemput omaknye. Abang Jem memang langsung takde berita dah. Nampaknya kena la abang long Kiko jadi wali. Abang angkat katanya. Abang long Lilo dah turun pangkat sebab Kiko lagi tua dari Lilo. hehehe

      Reply
  3. cik sushiNo Gravatar
    January 3, 2013 at 6:29 pm

    ya Allahhhh!sukenye tengok perkembangan dorang ni semua…wahhhhh sangat teruja okehh…teruja sangat2!membesar bagaikan juara tuuu…

    tahniahhhh u!kalau bukan sebab u mak jemah eh bukan jemahrolina tu pasti takdapat menjaga anak nye dengan baikk..tahniahhh… =))

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 4, 2013 at 8:21 pm

      Kan kan. I yang tengok ni lagi excited. Semua dah besar. I pun syukur Jemahrolina berjaya menjadi ibu yang baik walaupun si Tuty dah tak kenal dia dah, hahaha

      Reply
  4. AujinzNo Gravatar
    January 4, 2013 at 7:07 am

    hamboi.. semua sihat Alhamdulillah… depa bahagia dengan family baru… kih kih kih

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 4, 2013 at 8:20 pm

      tu lah, aku pun lega.. tengok diorang semua sihat dan happy 🙂

      Reply

Leave a reply