KARE’s Annual Charity Cat Event 2013

Comments

comments

15 comments on KARE’s Annual Charity Cat Event 2013

    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 20, 2013 at 3:11 pm

      mai la datang Kuantannnnnn!!!

      Reply
      • Amalina IbrahimNo Gravatar
        February 20, 2013 at 4:13 pm

        In shaa Allah .. berkesempatan , pasti akan sampai kuantan ! πŸ˜€

        Reply
  1. AqilAsriNo Gravatar
    February 20, 2013 at 3:27 pm

    kalau nak photoshoot untuk kucing je boleh ke? berapa ye kena bayar? hehee..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 20, 2013 at 3:28 pm

      Boleh je, marilah. Entrance fee tu tetap kena bayar RM20 per person (inclusive buffet lunch), tapi photoshoot tu bergantung pada photographer la, tak tahu berapa diorang nak charge.

      Reply
      • AqilAsriNo Gravatar
        February 25, 2013 at 5:44 pm

        ouhh.. mcm tu.. okk. btw thanks for the info. πŸ™‚

        Reply
        • AqilAsriNo Gravatar
          February 25, 2013 at 7:23 pm

          ermm.. jap. kalau nk order dgn akak boleh kan?

          Reply
          • Iz YahyaNo Gravatar
            February 26, 2013 at 5:26 pm

            boleh je kalau nak beli dgn akak. Awak kat area mana? Maybe kita boleh jumpa kat memana utk bg tiket, hehe

          • AqilAsriNo Gravatar
            February 27, 2013 at 9:36 pm

            saya duduk dekat area indera mahkota . tp tk comfirm lagi. nnt saya comfirmkan . kalau saya jadi pergi saya bgtau akak πŸ™‚

  2. ain ayuniNo Gravatar
    February 20, 2013 at 4:04 pm

    hahahahah muka hachiko bengang ‘grrr..semua pon x boley’ tu sgt klakar..tp comey sgt.haha geram nak gomol…!

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 21, 2013 at 5:04 pm

      hahaha menyibuk je dia nak masuk jugak kann

      Reply
  3. eiydaNo Gravatar
    February 20, 2013 at 4:17 pm

    wow best. tapi xleh g sebab mybe ms tu xder kat sini

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 21, 2013 at 5:04 pm

      ala… yeke? kalau tak, boleh la bawak Cici ke anak-anak dia ke, hihi

      Reply
  4. AqilAsriNo Gravatar
    March 2, 2013 at 12:59 am

    akak… kalau menang dapat apa? hehehe, *tertunggu tunggu*

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      March 7, 2013 at 12:13 pm

      Hehehe.. hadiah rahsia. Nak register tak? Jom la.. tak menang pun dapat cenderahati

      Reply

Leave a reply