Abang Jerry

Comments

comments

18 comments on Abang Jerry

  1. dilsNo Gravatar
    May 6, 2013 at 2:35 pm

    Lawanye abg jerry ni…. Mcm Orangina

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      May 6, 2013 at 2:39 pm

      Hahaha comel kan. Aku takde kucing oren! Ni first time, hihih

      Reply
  2. hayati ghazaliNo Gravatar
    May 6, 2013 at 2:37 pm

    Ekor kemetot dan saiz badan mmg serupa macam arwah kiko…..Iz cadang nak bawak balik ke? Harap Diva Aoi boleh terima, jgn sampai jadi macam kucing saya, bwak yg lain, dia pun terus tak mo masuk rumah dan terus meng’adopt’ diri sendiri kat neibor sebelah, boleh?

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      May 6, 2013 at 2:42 pm

      Tu yang saspen jugak. Kitorang pulak sekarang tengah sibuk, taknak pulak nanti diorang tak dapat terima each other kan. Masa arwah Kiko dulu, saya ada banyak masa di rumah. Petang-petang kalau bagi keluar main sesama, memang kena control si Lilo tu. Kalau tidak, diketuknya kepala si Kiko. Garang sangat tu hahaha. Dengan Aoi pun kena jaga juga hati dia. Karang kalau dia stress kang mula la tak selera makan la, overgroom la.

      Reply
  3. norNo Gravatar
    May 6, 2013 at 2:44 pm

    alololo..abang jerry ni…bertuah dpt bekerja dengan kakak..

    abang jerry jgn susahkan kakak tau..

    izz , u are my idola tau!!!

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      May 6, 2013 at 3:22 pm

      Mana ada abang menyusahkan kakak. Abang ni good boy sangat tau, hehe

      Reply
  4. EnaNo Gravatar
    May 6, 2013 at 5:21 pm

    seri g mn plak.?

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      May 8, 2013 at 12:34 pm

      Seri duduk kat rumah jiran. Tapi katanya tak beranak lagi. Risau kat Seri tu sebenarnya 🙁

      Reply
  5. What's my nameNo Gravatar
    May 6, 2013 at 8:29 pm

    Eiii tomeynya abam jerry… Arap kcg2 kt umah bg warm welkam hoke..(pestime komen sjak skian lama menSR hehe)

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      May 8, 2013 at 12:34 pm

      Hehehe tu la harapnya begitu 🙂 Risau yang kat rumah tu je garang dengan dia. So far Jerry ni nampak mesra

      Reply
  6. AujinzNo Gravatar
    May 6, 2013 at 9:51 pm

    berapa gaji Abang Jerry nie?.. amboi siap dapat makanan free flow lagi… kah kah kah

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      May 8, 2013 at 12:33 pm

      Gaji beliau terpaksa dirahsiakan. Tapi kasih sayang memang melimpah ruah selain dari free flow food hahaha

      Reply
  7. Kak AidahNo Gravatar
    May 7, 2013 at 11:56 am

    Hensem abang jerry ni. Tang ekor tu paling mahal. Kontot je. Jerry ni kira macam cashier merangkap pak gad jugaklah ni kan. 2 dalam 1 gitu. Selamat bertugas ya, abang jerry.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      May 8, 2013 at 12:32 pm

      Ekor dia separuh, tapi bersimpul kak, macam wayar telefon hahaha..

      Reply
  8. cik sushiNo Gravatar
    May 11, 2013 at 6:08 pm

    abg jerry tau!hehe..
    bestnye kedai kakak sookie ni..nak sangat pergi haih..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      May 18, 2013 at 6:41 pm

      Takpe, bila free nanti boleh la sesat sampai ke kuantan hehehe

      Reply
  9. jojetNo Gravatar
    May 16, 2013 at 10:35 am

    aku pernah jumpa mereka kt kedai ko, begaduh je kejanya!

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      May 18, 2013 at 6:40 pm

      Hahahaha bukan bergaduh, tapi Seri tu garang sangat sebab dia kan mak buyung. Hormon tak stabil! hehe

      Reply

Leave a reply