Kita Dah Ada Facebook!

Comments

comments

8 comments on Kita Dah Ada Facebook!

  1. aaja lunaNo Gravatar
    August 29, 2012 at 1:57 pm

    hehehe aku la one of the silent readers tu.setahun sekali baru muncul kot.hahaha.btw, selamat hari raya iz :).maaf zahir batin.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 29, 2012 at 6:11 pm

      Hahaha rupa-rupanya!!! Kau pun sama hahaha. Selamat hari raya Hajar, maaf zahir batin 🙂

      Reply
  2. kak aidahNo Gravatar
    August 29, 2012 at 2:17 pm

    Memang comel gambar last tu. Hachiko dah dekat nak sama tinggi dgn kakak ke kakak ni mmg comel. Hihihi. Akak tak de fesbuk pun, iz. Harap blog je, tu pun bersawang selalu.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 29, 2012 at 6:10 pm

      Takpe la kak, kita kontek2 kat comment ni je atau email, kikiki. Hachiko dah besar, maybe tak lama lagi sama tinggi dengan kakak kot hahaha. Ala blog akak ok je update selalu 🙂

      Reply
  3. hayati ghazaliNo Gravatar
    August 29, 2012 at 2:57 pm

    suka..suka..suka….sebab saya pun one of the silent readers peminat tegar cerita adik2 bulus Iz yg 6 hekor tu 🙂

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 29, 2012 at 6:09 pm

      Hahaha tu la perasan macam ramai gak silent readers yang pemalu ni 🙂

      Reply
  4. NzNo Gravatar
    August 30, 2012 at 10:29 pm

    Hehehehehe I pun dah like page tu *sengih2 kerang busuk sbb mmg silent reader pun*
    Selamat Hari Raya!!!

    ps: I dah beli furminator … thanks byk2 tau… your feedback mmg betul2 berguna…. sukaa!! 😀

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 5, 2012 at 10:14 am

      Yay, thank you 🙂

      Ha, elok kan furminator tu, buang bulu-bulu mati 🙂 rajin-rajinlah sikat diorang ok

      Reply

Leave a reply