Pet Playground

Comments

comments

12 comments on Pet Playground

  1. dilsNo Gravatar
    September 11, 2012 at 5:14 pm

    RM65 utk 1 bilik tu very berbaloi. Kalo 3 or 4 kucing still comfy jugak. Fuhhh.. selalu terasa nak tambah kucing tapi bile teringat pengsan nak bayar bile boarding tuuu..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 12, 2012 at 12:58 pm

      Ha, yang tu ko kena tanya diorang lah, boleh ke tidak masuk banyak kucing. Sebab diorang nak kucing tu relax. Tapi kalau aku pun rasa 3 or 4 kucing pun masih comfy. Apatah lagi kalau kita bawak pet bedding diorang kan. Masing masing tidur atas tilam memasing hehehe. Ko nanti try la gi sini. Kot nanti boleh try boarding sini pulak πŸ™‚

      Reply
  2. groundblendedNo Gravatar
    September 12, 2012 at 10:00 am

    cube tengok telinga Ichii.. nampak sgt die tido dlm keadaan stress.. heheehhehe
    kalo cam ni lagi slesa kan Iz?
    sbb kucing, kalo dah biasa bebas, bile kene kurung dlm cage, tu yg die stress tu..
    kalo dapat yg camni relax sket..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 12, 2012 at 12:56 pm

      hahaha tulah kan. Tidur pun rasa annoying. Tu la kalau kuantan ada tempat macam ni, memang hantar diorang ke sini je. Kitorang tak kisah spend banyak asalkan sihat. Tapi kalau spend banyak lepas tu sakit, memang berbulu ahhh.. Sakit jiwa rasa. Haritu Lilo ngan Ichii pun happy je lepas check-out dari sini, takde tanda tanda stress πŸ™‚

      Reply
      • groundblendedNo Gravatar
        September 12, 2012 at 11:24 pm

        yup stakat ni banyak kemudahan kat area klang valley jekan..? kalo dok bandar2 biase, mmg susah nak carik tmpt camtu.. bukan ape.. sbb kos tinggi… tak larat nak maintain.. takut takde sambutan.. Iz cadangkanla kat vet Iz salu pegi tu suruh die buat cenggini.. selesa dan murah sket.. kesian je tgk bile boarding je mesti letak dalam cage. sian kucing2 yg dah biase bebas… πŸ™

        Reply
  3. k roziNo Gravatar
    September 12, 2012 at 10:22 am

    wah bestnya……..klu ada byk duit , nak buat tempat they all mcm ni kan…sure they all happy giler……tp still kene buat beberapa biliks…..hahahah…ada yg tak bole dekat2….berteput tampar lak nanti…..
    betul la klu bole share 2-3 ekor in a room mmg not so bad la….bagus la Iz ni…beri we all info mcm ni….akak tak aware pun ada vup room bagai utk budak2 bulu ni

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 12, 2012 at 12:54 pm

      saya pun kak!! Takde hingin saya nak hantar boarding beratus-ratus ringgit lepas tu kucing saya demam selsema lagi lepas tu.. eeee serik betul lah, sakit hati kami laki bini kalau teringat. Kalau Pet Playground ada kat sini, agaknye memang saya hantar diorang boarding sini je. Tentu tentu dah takyah kena kurung dalam cage kan. Akak kat kl kan, kalau rajin, pegi la ronda Pet Playground ni. Mana tahu one day nanti kecemasan kena boarding bebudak tu, boleh hantar kat sini πŸ™‚

      Reply
  4. Kak AidahNo Gravatar
    September 16, 2012 at 6:28 pm

    Okey jugak harganya kalau RM65 utk sebilik. Kalau animal hotel yang Mas Kargo tu diorang caj RM60 utk sekor kucing. So far akak rasa kat situ yang Milo paling eksaited nak bercuti. Hehehe. Tapi dia belum tengok Pet Playground ni lagi. Akak rasa ni lagi best.
    Yang Royal Damansara tu pun fevret anak2 akak jugak. Best jugak bercuti kat situ. Esp bab makan. Hihihi.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 18, 2012 at 2:44 pm

      Amboi mahalnya RM60 sekor kak oiiii. Boleh botak kepala macam ni kalau nak hantar 6 ekor. Hahaha. Royal Damansara saya tak pernah dengar kak. Nanti boleh cuba carik. Hehe. Nanti bebila senang, bolehlah akak jenjalan kat sini. Makanan dia pun harga berpatutan πŸ™‚

      Reply
  5. kak norNo Gravatar
    September 21, 2012 at 8:22 am

    Fussie kat situ brape eh dia jual setin? Ni yg tin kecik tu kan yg ada premium tuna etc etc…Akak beli Burp kat Pet World tu dia jual RM 2.50/ tin; beli 12 dpt 3 free: kalau ok reganyer; boleh akak ziarah Pet Playround ni sbb akak pun ada maanyak kitties ni πŸ™‚

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 21, 2012 at 9:39 am

      Kalau tak silap sayalah kan kak, satu kotak tu ada 24 tin, RM48. So jatuhnya RM2 setin. Ha’ah yang ni yang tin kekecik tu. Yang tin besar pun saya borong jugak. Tapi kualitinya tak samalah. Flavours pun lain dari yang tin kecik tu. Tapi kucing saya suka je πŸ™‚ Dulu masa kecik kecik diorang suka makan Qiut.

      Reply
  6. Azrin ZakiNo Gravatar
    September 24, 2013 at 4:29 pm

    Wah, mahal kakak iz. Agaknya kalau boarding sebulan yang cageless nih, harga dia brape?

    Reply

Leave a reply