Bersama Ratu Yoga

Comments

comments

15 comments on Bersama Ratu Yoga

  1. ezaNo Gravatar
    January 28, 2013 at 2:34 pm

    Hehehe.kelakar tgk si debab absconded..nampaknya aoi dh berbaik2 dgn lady jemah

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 28, 2013 at 2:38 pm

      Ha’ah dah okey sikit. Tapi takleh dekat sangat la.. Oklah tu, ada improvement hahaha

      Reply
  2. Liyana RaziffNo Gravatar
    January 28, 2013 at 2:40 pm

    Amboiii Lady Jemah skang, Jadi teacher yoga. Sookie harusla sayang lemak. Penat die kumpul lemak tu. Hahahah

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 28, 2013 at 5:21 pm

      kucing gemok kakak Yana tu kita rasa boleh la daftarkan masuk kelas yoga kita nih.. Eh ke dia boboi? kalau boboi takleh join.. muslimah je, hehehe

      Reply
      • Liyana RaziffNo Gravatar
        February 4, 2013 at 9:56 am

        die boboi, lari laju, tp lepas tu mencungap-cungap smpai terjelir lidah. hahaha,

        Reply
        • Iz YahyaNo Gravatar
          February 4, 2013 at 10:30 am

          Hmm.. kalau boboi mok, rasanya Lady Jemah bagi pengecualian tu. Boleh la daftar nanti ye hehehe

          Reply
  3. Kak AidahNo Gravatar
    January 28, 2013 at 3:38 pm

    Nak tanya soklan sikit. Yang pompuan je ke boleh daftar. Yang lelaki menopos boleh tak? Atuk Milo lah tuuuu. Hehehe.
    Akak rasa eloklah yang pompuan je Iz. Sebab step yoga tu agak 18SX nampaknya. Ramai betul yang sekodeng atas tembok tu, kan. Hahaha.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 28, 2013 at 5:20 pm

      Rasanya yang lelaki tak boleh la kak.. Mak Jemah kata untuk muslimah he.. muslimin tengok dari atas tembok je, hihihihhih..

      Reply
  4. kak norNo Gravatar
    January 28, 2013 at 3:52 pm

    Hehehe…ada2 je iz ni….oopsss….lady jemah ni.

    Reply
  5. kak norNo Gravatar
    January 28, 2013 at 3:56 pm

    Hehehe…ada2 je iz ni….ooopss….lady jemah ni.Lady jemah looking good…:D

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 28, 2013 at 5:20 pm

      amboi kalau dah hari hari bersolek dan yoga, mestilah looking good, hehehehe

      Reply
  6. cik sushiNo Gravatar
    January 29, 2013 at 11:22 am

    muehehehe..dahsatttt beryoga kite yep…dah paksa memei and the gang ikut..tapi gitu lah mereka adanya..hahahaa

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 31, 2013 at 11:37 am

      Memey ni nak kena dgn Mak Jemah agaknya. Jangan malas malasss.. hahaha

      Reply

2 Pingbacks & Trackbacks on Bersama Ratu Yoga

  1. Off to the Rainbow Bridge |
    August 23, 2018 at 5:12 pm

    […] Jemah dan Kiko Mak Jemah The Babies Bunting Lagi? Penampilan Baru Mak Jemah Bersama Ratu Yoga Baby Girl Kucing & Kegagalan Buah […]

    Reply

Leave a reply