Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 7:45pm

Bersama Ratu Yoga

Hola.. nama kita Jemahrolina. Nama kita once upon a time, Mak Jemah. Tapi tu dulu lah.. Sekarang I am no longer a mommy (wow, speaking!). Sebab kakak sangat baik hati spay kan kita. Jadi sekarang kita lebih suka menghabiskan masa dengan bersolek dan beryoga. Ala yoga la, takkan tak tahu? Dulu kita asyik bunting je sampaikan nak bersihkan diri pun tak sampai, maklum la perut buncit. Sekarang tidak lagi!

Nak beryoga bersama Lady Jemah? Ayuh kita mulakan!

20130105_182437 [640x480]

memula kena kumpulkan jemaah dulu..

20130107_182053 [640x480]

20130107_182133 [640x480]

 Ada juga jemaah yang melarikan diri. Tak guna!!

20130121_183329 [640x480]

 Takpe, asal ada dua tiga pun jadilah..

20130121_182926 [640x480]

20130121_183350 [640x480]

20130121_183311 [640x480]

20130122_182313 [640x480]

20130122_182229 [640x480]

20130121_184226 [640x480]

20130121_184007 [640x480]

20130122_182210 [640x480]

20130121_182837 [640x480]

20130121_182858 [640x480]

20130122_182239 [640x480]

20130121_183930 [640x480]

20130122_182332 [640x480]

20130122_182342 [640x480]

20130122_182354 [640x480]

20130122_182250 [640x480]

20130122_182437 [640x480]

20130121_183430 [640x480]

20130121_184119 [640x480]

20130122_182446 [640x480]

20130122_182628 [640x480]

20130122_182619 [640x480]

20130121_184643 [640x480]

Dapat semua? Kita harap mana-mana kucing gendut yang baca blog ni, cubalah amalkan kaedah yoga yang kita tunjukkan ni. Moga-moga dapatlah bentuk badan yang ideal hendaknya.. Kalau ada masalah dengan step yoga ni, bolehlah hubungi Lady Jemah di Facebook kami untuk keterangan lanjut ya.. Kalau nak mendaftar dalam LJYC pun boleh. Apa tu LJYC?

LADY JEMAH YOGA CLUB.

Jangan memain.. Meow meow meowwww~

Comments

comments

15 thoughts on “Bersama Ratu Yoga”

    1. kucing gemok kakak Yana tu kita rasa boleh la daftarkan masuk kelas yoga kita nih.. Eh ke dia boboi? kalau boboi takleh join.. muslimah je, hehehe

  1. Nak tanya soklan sikit. Yang pompuan je ke boleh daftar. Yang lelaki menopos boleh tak? Atuk Milo lah tuuuu. Hehehe.
    Akak rasa eloklah yang pompuan je Iz. Sebab step yoga tu agak 18SX nampaknya. Ramai betul yang sekodeng atas tembok tu, kan. Hahaha.

    1. Rasanya yang lelaki tak boleh la kak.. Mak Jemah kata untuk muslimah he.. muslimin tengok dari atas tembok je, hihihihhih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

KesayanganKesayangan

Kami ada 4 ekor kucing. Lilo, Ichii, A-oi dan Sookie Stackhouse. Tiga yang di depan tu, bukan aku yang bagi nama, sebab tu namanya pendek-pendek je. Kalau aku yang bagi