Mak Jemah Dan Kiko

Comments

comments

9 comments on Mak Jemah Dan Kiko

  1. lindaNo Gravatar
    February 8, 2012 at 9:37 am

    hahah, dulu aku beli kibbles SmartHeart sbb nk collect bekas makanan dia yg bentuk kepala kuceng. hahah, satu ketika dulu 😛

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 14, 2012 at 11:27 am

      Hahahaha semata-mata nak hadiah kan!!! aku pun sama la ni.

      Reply
  2. SukaKucenNo Gravatar
    February 8, 2012 at 8:59 pm

    Aku dah lama baca blog ko sebab aku suka cara ko tulus (eh…kau ingat ingatan tulus ikhlas ke?)…tulis! Kau mesti kawan dengan hadek2 kannn….:)

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 14, 2012 at 11:27 am

      Hahaha yeke? aku memang menulis setulus hati pun, hahahaha.

      Reply
  3. qistinaNo Gravatar
    February 9, 2012 at 6:08 am

    comeinya ada frame kucingggggg..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 14, 2012 at 11:26 am

      comel kan. Gigih aku beli Whiskas untuk Mak Jemah sebab nakkan frame ni ha

      Reply
  4. AzrinNo Gravatar
    March 29, 2013 at 1:41 pm

    Kak Iz Yahya, saya pun sukakan kucing. Saya ada frame Whiskas yng berbentuk kepala kucing tapi ada satu je…. 🙁

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      April 3, 2013 at 11:30 pm

      Frame tu tak tahan lama, frame akak dah tercabut dah gam dia 🙁

      Reply

1 Pingbacks & Trackbacks on Mak Jemah Dan Kiko

  1. Off to the Rainbow Bridge |
    August 23, 2018 at 5:12 pm

    […] Mak Jemah dan Kiko Mak Jemah The Babies Bunting Lagi? Penampilan Baru Mak Jemah Bersama Ratu Yoga Baby Girl Kucing & Kegagalan Buah PInggang […]

    Reply

Leave a reply