Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 10pm

Hime vs Hachiko

Nah.. saksikan entry bergambar untuk hari ini. Maklumlah kakak busy sikit hari ni.. Tak sempat nak type entry. So gambar jelah yek, kih kih..

1

2

3

4

5

6

7

8

9

010

011

012

013

014

015

Comments

comments

20 thoughts on “Hime vs Hachiko”

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Hehehe mekasihhh

  1. dilsNo Gravatar says:

    Hihi.. gamba last tu mmg die orang berdengus2 la?

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Ha’ah, cenggitu laa.. grrrrr… grrrrr.. konon garang sangat Hachiko tu hahaha

  2. adahNo Gravatar says:

    hahaha… kene pulak dengan gambar2 ni.. ke mmg betl2 akk ni paham ckp kucing?

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Adalah dulu amik course bahasa kucing, kahkahkah

  3. AujinzNo Gravatar says:

    hahahahha… kiutnye tengok depa bergumpal… kih kih kih

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Berebutkan casing camera tu lah. Entah apa-apa entah, hahaha

  4. Ibu ArissaNo Gravatar says:

    comelll…eeee..geram tgk adik2 iz ni…rase nk gomol2… =D

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Hahahaha mai gomol mai!! heehe

  5. SaraNo Gravatar says:

    Ahakzz… kelakar. Tapi selonggok suki kat situ, rasa nak gomoll…

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Sookie memang ah, macam best je duduk situ sambil tengok adik-adik wrestling, dalam hati sebenarnya nak joinlah tu. Tapi bila Sookie join, diorang mesti malas nak main dah sebab Sookie berat. Sekali hempap je penyek semua hahaha

  6. sushiNo Gravatar says:

    sookie jadi pengadil nampak?hihi..somel bergumpal atas tilam kakak..jenuh kakak nak scan bulus2..hihi..

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      memanggg.. Tu yang tepi katil ada roller tu, hahahaha

  7. Kak AidahNo Gravatar says:

    Okey…skrip dah cantik. Pelakun mantop, Sookie terlebih mantop. Hehehe. Lokasi first class. Lagu tema tu je lagi nak kena carik. Lepas ni jual kat slot akasia ya, dik. Jangan letak lagu cukup cukup sudah tu cukuplah ya. Akak lemah badan dengar. Hehehe.
    Rindu nak baca blog Iz. Sikit hari lagi akak kasi khatam n3 yang akak tertinggal ya.

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Lagu tema tak sempat nak carik, hehehe. Rasanya kalau untuk watak-watak kelakar diroang ni, bagi lagu Doraemon je cukuplah hahaha.. Okay kak, 3 hari ni rehat la cukup=cukup, entry bila-bila boleh baca 🙂

  8. eh, nampak cam marah betul si Hachiko tuh..

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Hehehe Hachiko memang lah, nampak je garang, padahal hati tissue, hehehe

  9. ezaNo Gravatar says:

    Hi..i m 1 of ur silent reader 🙂 bestla bca blog u..psl pjagaan mandian banglo dorang.n minat tol kt sookie yg debab tu.geram sesgtttt…hehe.n sy ada jaga bulus jenis black tabby n kdg2 sy branganla ebal sy tu cm hachiko hahaha.kunun2 bajet jaga kucing bengal..hehe.coz muka dak ni lbh kurang sama je:-)

    1. Iz YahyaNo Gravatar says:

      Hhahahaha.. tabby cat memang ada iras bengal sikit feature pada muka dia. Sebab tu kadang-kadang banyak penjual kucing ni tipu customer cakap kucing tu bengal, padahal bukan bengal pun. Hehe.. Ala Eza ni jangan la jadi silent reader, hehe.. Kalau komen kan boleh sembang sembang macam ni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Surat BeranakSurat Beranak

Hachiko’s Certificate of Registration is here! Yay. Si kenit yang macam-macam perangai ni now officially registered with The International Cat Association (TICA) 🙂 Ada certain breed yang kena register dengan Cat Fanciers