Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 7:45pm

Hime vs Hachiko

Nah.. saksikan entry bergambar untuk hari ini. Maklumlah kakak busy sikit hari ni.. Tak sempat nak type entry. So gambar jelah yek, kih kih..

1

2

3

4

5

6

7

8

9

010

011

012

013

014

015

Comments

comments

20 thoughts on “Hime vs Hachiko”

    1. Sookie memang ah, macam best je duduk situ sambil tengok adik-adik wrestling, dalam hati sebenarnya nak joinlah tu. Tapi bila Sookie join, diorang mesti malas nak main dah sebab Sookie berat. Sekali hempap je penyek semua hahaha

  1. Okey…skrip dah cantik. Pelakun mantop, Sookie terlebih mantop. Hehehe. Lokasi first class. Lagu tema tu je lagi nak kena carik. Lepas ni jual kat slot akasia ya, dik. Jangan letak lagu cukup cukup sudah tu cukuplah ya. Akak lemah badan dengar. Hehehe.
    Rindu nak baca blog Iz. Sikit hari lagi akak kasi khatam n3 yang akak tertinggal ya.

    1. Lagu tema tak sempat nak carik, hehehe. Rasanya kalau untuk watak-watak kelakar diroang ni, bagi lagu Doraemon je cukuplah hahaha.. Okay kak, 3 hari ni rehat la cukup=cukup, entry bila-bila boleh baca 🙂

  2. Hi..i m 1 of ur silent reader 🙂 bestla bca blog u..psl pjagaan mandian banglo dorang.n minat tol kt sookie yg debab tu.geram sesgtttt…hehe.n sy ada jaga bulus jenis black tabby n kdg2 sy branganla ebal sy tu cm hachiko hahaha.kunun2 bajet jaga kucing bengal..hehe.coz muka dak ni lbh kurang sama je:-)

    1. Hhahahaha.. tabby cat memang ada iras bengal sikit feature pada muka dia. Sebab tu kadang-kadang banyak penjual kucing ni tipu customer cakap kucing tu bengal, padahal bukan bengal pun. Hehe.. Ala Eza ni jangan la jadi silent reader, hehe.. Kalau komen kan boleh sembang sembang macam ni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

TanggungjawabTanggungjawab

Lebih kurang dua ke tiga minggu lepas, Julia (KARE’s secretary) contact aku. Dia ckp ada sorang akak ni contact dia, nak bagi kucing 5 beranak dekat dia. Julia tolak, sebab

Maid Tuan IhsanMaid Tuan Ihsan

Ini Cindebella Cindebella merupakan anak sebatang kara yang telah kehilangan ibu kandungnya. Beliau dibesarkan oleh ibu tiri garang yang juga telah meninggal dunia kerana sakit tua. Cindebella mempunyai seekor kakak