Baby Girl

Comments

comments

15 comments on Baby Girl

  1. LiyanaNo Gravatar
    June 10, 2013 at 12:23 pm

    OMG….LJ punya bodyyy..mantap. Hehehe..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      June 10, 2013 at 12:34 pm

      nasib baik kakak yana cakap body kita mantap hahaha

      Reply
  2. kak norNo Gravatar
    June 10, 2013 at 12:32 pm

    Lady Jemah yg comel, mmg sgt anggun sekrg dgn bulu hitam yg berkilat2. Sesuai beno pakai reben merah kat leher..sgt terserlah…geramnyer; rasa nk peluk2 je…

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      June 10, 2013 at 12:34 pm

      tapi ada uban skit hahahaha..

      Reply
  3. hayati ghazaliNo Gravatar
    June 10, 2013 at 1:09 pm

    cik lady jemah, nanti kalau dah banyak uban kat bulu, soh kakak sapu inai ye 🙂

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 2, 2013 at 3:46 am

      Hahahaha ada hati nak dye rambut yee.. nak gi mana la pulak bercantik2 siap dye ye tak haha

      Reply
  4. Kak AidahNo Gravatar
    June 10, 2013 at 6:23 pm

    Cantiklah kolar dia. Siap ada reben2. Sesuailah dgn status ‘lady’ kan. Kalau hot twin braders kat umah akak tengok ni meleleh air liur. Amacam LJ? Budak berdua ni suka dgn wanita lebih tua katanya. Hihihi..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 2, 2013 at 3:48 am

      Nak bagi nampak lady tu kak.. Kalau tidak muka dia kan samseng je. Takde kewanitaan langsung. Hahaha.. tu yang kasik ribbon kaler merah menyala ahaha.. Amboi taste dengan wanita lebih tua ye.. nak buat sugar mommy ke hahaha.. agaknya Lady Jemah ni dah sebaya dengan moyang diorang dah haha

      Reply
  5. Kak AidahNo Gravatar
    June 10, 2013 at 6:27 pm

    Iz, akak dah komen tadi tapi macam ada error pulak. Anyway, the twin brothers yang badan ketak2 kat umah akak ni kim salam pheeewiiiit kat LJ. Katanya kalau nak bela anak ikan ke, diorang sudi. Hahaha.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 2, 2013 at 3:50 am

      Hahahaha dedua komen dapat kak 🙂

      Reply
  6. jojetNo Gravatar
    June 12, 2013 at 12:23 pm

    baru aku tau, kucing bila dah nk masuk kertu ada uban..kasi LJ inai, colorkan apa yg patut, hahaha..Aku dah la penakut kucing hitam, apa pon tak boleh, hehe..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 2, 2013 at 3:50 am

      Aku pun sebenarnya baru tahu bila vet aku bagitahu kakakakaka..

      Reply
  7. Azrin ZakiNo Gravatar
    September 18, 2013 at 2:58 pm

    Anggunnya, LJ! Sampai Olive pun dh risau tentang bentuk badannya.hikhikhik.

    Reply

2 Pingbacks & Trackbacks on Baby Girl

  1. Off to the Rainbow Bridge |
    August 24, 2018 at 11:01 pm

    […] Jemah dan Kiko Mak Jemah The Babies Bunting Lagi? Penampilan Baru Mak Jemah Bersama Ratu Yoga Baby Girl Kucing & Kegagalan Buah […]

    Reply

Leave a reply