Semoga Bahagia

Comments

comments

10 comments on Semoga Bahagia

  1. lindaNo Gravatar
    November 9, 2012 at 2:32 pm

    Salam geng,

    Sedih wey. Aku yg x jage pun rasa sedih. Sape yg adopt bebudak tu tlg lah jaga molek2. Kalo tak aku sumpah korang 7 keturunan. Kahhhh.

    Btw, aku tgk video tu mcm baya2 si Atan besor nya…

    Reply
  2. dilsNo Gravatar
    November 9, 2012 at 2:43 pm

    sedhhh.. aku pon nak menitik ar mata.. tu takut jadi fosterer nanti overly attached. Huhu.. takpelakan. Dari kalau dulu taktaw ape jadi. Aku selalu sedih pikirkan nasib anak2 kucing belakang umah ni selalu nampak 2 minggu je, pastu tataw gi mana. Mak2 nye ade jee.

    Reply
  3. InaNo Gravatar
    November 9, 2012 at 2:52 pm

    semoga dorg bahagia dgn tuan dorg yg baru.. sedih baca cita ni.. lg sedih hati si penjaga yg terpaksa lepaskan dorg pegi… wuuuuu~~~

    oh.. btw, saya nak lagi cita baru!!! tak sanggup tunggu lama2.. 😀

    Reply
  4. pepariNo Gravatar
    November 9, 2012 at 3:01 pm

    Memang sedih bila berpisah.. Daku juga punya experience jaga kitten yg terpisah dgn mak nya. Jumpa kat workshop tak sampai hati nak tgalkan dia dgn menggeletar2 nya sejuk. Memang dah jadi macam mak nya dah kena susukan pakai botol.. sampai besar… bawak balik kg jadi gangster gaduh sana sini.. Now dah tak ada.. dunno. tapi dia tak balik2 umah. Rasanya dah mati.. Kucing daku kalau yg dah tua2 kalau mati sure bukan kat umah.. tanak tuan dia sedih kot 🙁 .. yg specialnya dia ni, suka makan betik.. bley?hehehe

    Reply
  5. AujinzNo Gravatar
    November 9, 2012 at 4:22 pm

    gemuk gila Mak Jemah… hang bagi dia makan apa weii?.. kah kah kah…

    semoga diorang membesar menjadi kucing yang comel..

    Reply
  6. Kak AidahNo Gravatar
    November 9, 2012 at 5:42 pm

    Akak pun nak nangis baca n3 ni. Sedih sangat. Akak faham perasaan iz tu. Dulu akak pun pernah bagi kucing pada adopter. Lepas beberapa bulan, hilang kucing tu iz. Menangis akak kat rumah. Akak risau dia carik jalan balik rumah akak ke, tu pasal hilang kan. Semoga bahagia dan semoga adopternya semua sayang mereka macam iz jugak.

    Reply
  7. cik sushiNo Gravatar
    November 9, 2012 at 6:32 pm

    alololo…sedihnye..
    alhamdulillah,.mudahan mereka semua sedang berbahagia dgn adopter baru..

    Reply
  8. ZARDNo Gravatar
    November 9, 2012 at 11:28 pm

    Bila baca ur story ni, mmg sedih..teringat the day i gave away my two kittens Kakak & Abang to one adopter. Siap bagi segala bekalan and harap sangat the adopter tu jaga the kittens tu baik2. Last2 i dapat tau after a year both kitten mati. Itu pun someone yg rapat dengan adopter tu bagitau. Patutlah bila i tanya ttg kabar the kittens adopter tu mengelak je. Sedih sgt2. I doa moga2 your kittens’ adopter will look after them well spt Iz jaga.

    Reply
  9. ZARDNo Gravatar
    November 9, 2012 at 11:35 pm

    Been there done that. Cuma my kittens’ adopter does not look after them mcm I harapkan. Both of my kittens dies in their care (the sad news was conveyed to me by kenalan adopter tu jg). Semoga your kittens’ adopter x buat macam tu.. Sedihhh laaa

    Reply
  10. eiydaNo Gravatar
    November 10, 2012 at 10:50 am

    huhu memang sedih sebab jaga dr kecik cinonet, dah besar sikit opastu bg orang kan. sebab tu aku samoai sekarang xbagi2 lagi anak cici kt adopter yg nak tu cam xsampai hati jek nk bagi. huu

    Reply

Leave a reply