Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 7:45pm

Happy 2nd Birthday, Lilo & Ichii

9 November 2012, genaplah usia Lilo dan Ichii yang ke dua tahun. Dah besar dah diorang. Makin besar, makin naughty. hehehe. Kakak dan Abang Long plan buat besday party untuk kekenit ni semua. Tapi yang dirai, mestilah Lilo dan Ichii. Siap beli topi dan sebagainya. Hadiah? Tahun ni bagi hadiah baju untuk Lilo dan Ichii. Baju yang diorang pakai masa party ni. Hehehe..

Menu party ialah Burp Premium pelbagai perisa. Besday girl and boy dapat ayam rebus Fancy Feast, wahahahaha. Kakak ingat nak hias ‘kek’ diorang dengan treats macam macam jenis, tapi diorang ni tak minat treats lain selain Vita Kraft tu. So tak payah la hias hias. Hahaha.. Ok nah saksikanlah gambar ‘berkata-kata’

20121109_210932 [640x480]

20121109_220356 [640x480]

20121109_211743 [640x480]

20121109_211810 [640x480]

20121109_211825 [640x480]

20121109_211851 [640x480]

20121109_212539 [640x480]

20121109_213212 [640x480]

20121109_213257 [640x480]

20121109_213549 [640x480]

20121109_213637 [640x480]

20121109_215314 [640x480]

Happy birthday Lilo & Ichii. Muzik happy birthday tu datangnya dari lilin tu tau. Hehehe..

20121109_215655 [640x480]

tapi tak sempat nak tiup lilin, api dah padam dan semua kalut nak makan

20121109_215731 [640x480]

20121109_215744 [640x480]

20121109_215841 [640x480]

20121109_215933 [640x480]

20121109_220444 [640x480]

20121113_173530 [640x480]

20121109_220500 [640x480]

20121109_220951 [640x480]

20121109_221021 [640x480]

20121109_222734 [640x480]

20121109_232639 [640x480]

20121110_144336 [640x480]

Happy 2nd birthday to Lilo and Ichii. Kakak and abang long sayang korang banyak sangat. Moga terus dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik supaya dapat teman kakak sampai bila-bila. Muah muah muah!!!

Comments

comments

26 thoughts on “Happy 2nd Birthday, Lilo & Ichii”

  1. Alahai Happy Birthday to dear Lilo n Ichii…..tumpang seronok lak tgk party they all ni. Baik la kucing2 awak Iz…pki topi dia,, pki baju maintain…sian la Sookie n Hachiko tu……yoyo je conversation mcm merajuk mamat hensem tu……sookie gak tetap maintain selamber…..janji happy……

    1. Mekasih kak Rozi.. sorry la dah lebih sebulan baru reply hahaha.. sebab tak perasan belum reply comment yang atas atas ni. Balas yang bawah je hahaha.. Diorang disogok dengan makanan, baik la kak.. haha.. Sookie memang selamba dan selambak hahaha

  2. Happy Birthday Ico & Lily!! May all ur dreams come true.. (ok kucing pon ada dream ok) and happy ahead dengan kakak and abang yep..mmuahhhh..

    with love,
    memei & 3C

    1. Mekasih Memei dan 3C.. sorry kak Iz terlupa belum balas komen hahaha.. terima kasih doakan impian Lilo dan Ichii jadi kenyataan. Impian apa la agaknya ye? hehehe

  3. Happy birthday Lilo dan Ichii. Dah besar dah. Dah boleh kawen tu. Hehehe. Hachiko, tak yah lah merajuk. Tengok Kak Sookie, cool je. Baju tak de saiz ke Iz? Hihihi. Akak sukalah tengok bakul tido tu. Beli kat mana Iz? Milo majuk dgn akak sebab bakul tido dia dah patah2 rotannya.

    1. Haip jangan sebut pasal kawen, hahaha. kecik lagi ni. Kakaknya yang tak bersedia lagi, kahkahkah. Sookie memang tak pernah dapat baju. Dia lagi suka togel cenggitu. Baju baju ni panasss kata dia. Hachiko biasalah. Adik manja kan.. malam-malam cari ketiak kakak lagi. Hehehe. Bakul tu kak.. sebenarnya sebuah tudung saji rotan hahahaha. Saya beli kat tesco Kota Bharu. Pastu husband gunting pemegang dia, ha jadilah bakul hahahahaha.. Murah je kak, RM27 je kalau tak silap saya. Nak beli bakul sebenar, memang mahal la. Tudung saji sudahhh.. hahaha

  4. Oops lupa nak komen baju datin Aoi. Kelassss kau tin, baju macam henbeg Fendi. Kihkihkih. Pasal baju pun akak nak tanya jugak. Beli kat mana, Iz? Cantik2 semua.

    1. Heyyy Gucci la auntieeeee.. marah Aoi kalau dia tahu ni, hahaha.. Baju kitorang beli kat petshop biasa je kak. Murah murah je, yang belas belas ringgit je. Tapi baju Gucci ni mahal sikit, kalau tak silap RM25. Haa tu maksimum la tu. Kalau mahal dari tu, saya tak beli dah. Haha.

  5. semog a allah merahmati akk… bahagia nye kucing2 akk… semoga idup akk diberkati allah… menangis gembira sy tgk kehidupan mereka…. nice…

  6. Sorry lambat ketapi.. Happy birthday darlings! Moga sehat selalu and maintain cantiks. Teringin nak buat party macam tu tapi kami banyak nau rakyat jelatanya..hahaha.. Hugs ketat2 and kisses to the birthday felines.

  7. Happy Birthday Lilo & Ichii..semoga bertambah cute dan sentiasa sehat dgn kakak kesayangan awak berdua ye.. =) bahagia tgk kucing2 bahagia… Semoga Allah sentiasa memberi rahmat buat Iz sekeluarga…

    1. Terima kasih sebab doakan Ichii dan Lilo bertambah cute dan sihat hehehe.. Suka kan tengok diorang happy, sihat, debab.. tanda cukup makan, cukup kasih sayang.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Wild Wild WestWild Wild West

Kat rumah aku ni.. ada macam-macam haiwan liar.. di luar pagar, memang confirm lah macam-macam ada.. Sebab keliling rumah masih banyak lgi tumbuhan hijau yang besar-besar. (read: hutan belantara, hehe).