Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 7:45pm

Bed Intruder

14 Comments 10:20 am

Well..

Korang pernah tak imagine, perbualan korang tiba-tiba menjadi sebuah lagu? Haha. Cuba tonton video di bawah.. yang ni video asal dia..

Asalnya sebuah temuramah dengan mangsa kejadian pecah rumah..

Tak lama kemudian, video temuramah tu dah jadi macam ni..

Hahahahaha.. tiba-tiba menjadi sebuah lagu.. Jangan main-main, lagu ni masuk dalam iTunes ok berkat permintaan ramai.

Video yang telah ditonton lebih 81 juta orang ni direka oleh dua beradik.. diorang ada entreprem sikit dalam videoclip atas ni, haha.

Inilah mat saleh ok. Kreatif.

Sekarang ni si Antoine ni dah glamer haha. Dan dua beradik tu pun glamer juga, siap masuk talk show bagai. Kalau korang type Bed Intruder kat Youtube, ada macam-macam version. Piano lah, acapella lah. Hahahah lawak betul.

Nenek ni kelakar. Macam bercerita je. Baik gila. Hahaha. Tapi bandana merah tu memang legend la. Siapa nak nyanyi lagu ni, kalau pakai bandana merah tu, boleh dapatkan effect yang lebih baik hehehe.

Comments

comments

14 thoughts on “Bed Intruder”

  1. serious lawak ok.
    n best jugak. mmg patut pun masuk i tunes sbb dapat permintaan ramai.
    mula2 aku tgk video 1st aku dah mcm, huih semangat mamat ni.
    haaaa amik kau. sbb semangat dia sampai keluar lagu ok.

    1. hahaha itu la. Dengan gaya-gaya sekali. Tayah buat videoclip lain. Gaya dia je dah macam org menyanyi. Kalau kau nak nyanyi lagu ni, jangan lupa pakai bandana merah ok haha

  2. Mula2 aku tgk 1st VC tu sampai takat minah nigger tu kena interview, tp half way sbb sangkut2. Layan 2nd VC lak tapi tak paham. But aku heran apesal minah nigger ni lalu lalang kat blakang mat bandana ni. Bila aku habiskan yg 1st baru lahaiiiii..bangang punya vc. eh tp perasan tak mat bandana ni ada iras2 raqib AF9? Hahaha..mati la raqib pulak aku ni.

    1. hahaha ko memang pelik-pelik je. Kena tengok vc ni secara tak sangkut-sangkut baru paham. Hahaha tapi memang bongok kan. Omputih ni memang takde keje lain gamaknye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post