Sookies

B10 Jalan Teluk Baharu 5, Tg Lumpur, 26060 Kuantan Pahang

Tuesday - Sunday

10am - 7:45pm

Wordless Wednesday #21

photo (h)

Comments

comments

2 thoughts on “Wordless Wednesday #21”

  1. salam,,iz, awk spay ur cat kt klinik jawhari kn..bleh tk sy nk taw brape kos utk spay utk meow jantan ngn betina n kos lain2..dorng kne msuk wad ke cner eh?brape sehari kalo kne warded tu??sy nk survey harga utk klinik gov ngn swasta..harap dpt share info 😉

    1. Salam CT, kalau neuter (jantan), RM130. Tapi kalau masa tu dia tgh on heat, RM150. Kalau spay (betina), RM150 tapi kalau tengah on heat, RM180. Pakej dia, 3 hari 2 malam. Kalau betina, lepas keluar wad tu, still kena dressing for about one week (cuci luka) dan kena kurung diorang about 2-3 weeks and kena pakai e-collar tu juga, supaya dia tak melompat sangat & lukakan kesan jahitan tu. Normally dalam 2-3 jahitan je.

      Kalau jantan, lepas keluar wad dah tak payah dressing dah. Boleh berlari dah 🙂 Sebab dia minor operation je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Bye Bye OreoBye Bye Oreo

Ini cerita sedih. Sedih sikit lah.. hehe.. Sabtu lepas, Oreo telah pun diambil untuk adoption. Jauh tau adopter dia datang dari KL. Awal dia book Oreo ni, sejak kali pertama

The BabiesThe Babies

Hehehehe.. beberapa hari ni (mungkin minggu), kita akan fokuskan pada Mak Jemah dan anak-anak beliau yang comel tu ye. Takpe, Lilo, Ichii, Aoi, Sookie, Hime dan Hachiko bagi chance. Diorang

Muez SayangMuez Sayang

[disclaim]Artikel ini dibawakan oleh Sookie’s Store, Kuantan[/disclaim] 7 Oktober 2013, hari itu hari Isnin.. Kami tak buka kedai sebab hari Isnin memang hari cuti rehat kami. Hari itu lah nak